Hírek, aktualitások

Szülő klub

2024.04.16

Kedves Szülők! Az egymás közötti kötetlen beszélgetés folytatódik, 2024.április 25.-én, csütörtökön 15 órai kezdettel.

Iskolánk beiratkozási körzete: Érd Megyei Jogú Város közigazgatási területe. Azokat a tanulókat tudjuk felvenni, akik érdi lakcímmel rendelkeznek, valamint a PMPSZ által kiadott Szakértői Vélemény intézményünket jelölte ki a tanuló ellátására. Beiratkozás: április 18. 8:00-18:00 óráig, valamint április 19. 8:00-17:00 óráig ( 2030 Érd, Holló tér 1....

Magyarországon minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját arra emlékezve, hogy 1944-ben ezen a napon kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. Iskolánk felső tagozatos taulói is megemlékeznek a mai napon. Interaktív érzékenyítő foglalkozással készültek kollégáink, ami által a tanulók ismereteit...

Nézd, újra eljött a csodás tavasz.
Napfény füröszti a kopár dombot.
Ismét dalol már a kis pacsirta.
Kacagó fák növesztenek lombot.

Mi, az Érdi Móra Ferenc Általános Iskola és EGYMI Utazógyógypedagógusi Hálózata sok szeretettel meghívunk minden gyógypedagógus kollégát a Tankerületben, aki az integrációban tevékenykedik , hogy részt vegyen a saját élményű érzékenyítő programunkon 2024.04.23-án 14:00-tól!

Húsvétra készülve is színes programokkal várjuk a gyerekeket. Nyuszi futás, verselés, tojás festés és még sok-sok izgalmas, örömteli tevékenységben vehetnek részt tanulóink. Köszönet a szervezőknek!

Számtalan színes programmal, tevékenységgel várták ma tanulóinkat a kollégák. Volt gyertyaöntés, agyagozás, mézeskalács-díszítés, szövés, gyöngyfűzés, fonás, kosárfonás, fonalbaba-készítés, tánc a mai Mesterségek napja program alkalmából. Köszönet a szervezőknek!

Jókedvű, mozgalmas megemlékezést tartottunk az iskolánkban. Több állomáson végig járva a gyerekek kokárdát, zászlót, dobot készíthettek, huszár "kiképzésen" vehettek részt, nyomtathattak, játszva eredhettek a hősök nyomába.

A kormányzati forrásból, az Érdi Tankerületi Központon keresztül megvalósuló felújítás keretében új, hőszigetelt nyílászárókat is kaptunk. Most már új, szép ablakokon keresztül mosolyog be a nap az Móra ablakain :)

Farsang

2024.02.12

Jelmezes felvonulás, sok- sok finomság és vidámság vár minden kicsit és nagyot !